main1.jpgmain2.jpgmain3.jpgmain4.jpgmain5.jpgmain6.jpg

 

Projekt je predstavljen u sklopu svečanog otvorenja terenskog ureda Javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjima i drugim zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Zagrebačke županije (JU Zeleni prsten Zagrebačke županije). Navedeni projekt HIB provodi u suradnji s JU Zeleni prsten Zagrebačke županije, a kao prvi produkt ove suradnje je edukativni letak o ribi blistavcu koji je također bio predstavljen i podijeljen sudionicima ove svečanosti. Drugi, ali ne i manje bitan razlog održavanja ove svečanosti, je bio obilježavanje i proslava Dana planete Zemlje i
Međunarodne godine suradnje na području voda. Terenski uredi JU Zeleni prsten Zagrebačke županije s čitaonicom dostupnoj javnosti nalaze se u Samoboru na adresi 151. Samoborske brigade 1 (novi Autobusni kolodvor) te su svi zainteresirani dobrodošli posjetiti urede i prostore čitaonice, gdje će moći svakodnevno koristiti stručnu literaturu kojom Javna ustanova raspolaže te komunicirati i razmjenjivati informacije s djelatnicima Ustanove. Na kolodvoru također možete razgledati šarolike i vesele dječje crteže EKO-vrtića DV Izvor na temu blistavca i kako oni doživljavaju tu vrstu ribe. HIB je, od JU Zeleni prsten Zagrebačke županije, dobio zahvalnicu za doprinos zaštiti prirode na području Zagrebačke županije koju je uručila potpredsjednica županijske skupštine, Marija Ledinski Anić.

HIB se zahvaljuje JU Zeleni prsten Zagrebačke županije što je prepoznala važnost i potencijal projekta te se nadamo ostvarivanju buduće suradnje.

Martina Glasnović,ravnateljica JU ZPZŽ

Uručenje zahvalnice

 

Joomla templates by a4joomla